ענבים מג’ויילים(*)

מקור: madefrompinterest

(*)מג’ויילים = עטופים בג’לי :)
הנה ממתק קייצי וכייפי שמכינים בשניות, כל מה שצריך זה ענבים ואבקת ג’לי.

אז ככה עושים:
מפרידים את הענבים מהשזורה (הענף אליו מחוברים הענבים) ורוחצים אותם הייטב.
מניחים אותם בתוך מסננת על מנת שיטפטפו מהם המים מעט.

בנתיים, על צלחת שטוחה שופכים את תוכן שקית הג’לי.
במקור השתמשו בג’לי מלון או תפוח, עדיין לא נתקלתי בכאלו בארץ אז השתמשו בפטל או נסו כל פעם טעם אחר.
לוקחים את הענבים ומגלגלים אותם בתוך אבקת הג’לי ומניחים בקערה.
לאחר שמגלגלים את כל כמות הענבים או שנגמרת אבקת הג’לי, מכניסים את הקערה למקרר למשך שעה כדי לתת לאבקה להתייצב, מוציאים ונהנים ממתק קר ואפילו מעט בריא…

אולי יעניין אתכם גם....

Thanks! You've already liked this